Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛   واسلینکو  افزود: ورزشکاران زیادی در این مسابقات شرکت داشتند و به دلیل اینکه اولین دوره مسابقات کشتی کلاسیک زنان بود و با توجه به اینکه کشتی گیران از رشته های مختلف چون جودو، آلیش و رشته های دیگر در این رقابت ها شرکت کردند و همین مساله گاهی آنان را در اجرای تکنیل با مشکل انتخاب فن مواجه می کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: مطمئن هستم با تمرین بیشتر و اردوهای مشترک با تیم های ملی کشورهای برتر کشتی سطح تکنیکی کشتی گیران زن ایران ارتقا می یابد و می توانند بزودی در عرصه های جهانی حضور موفقی داشته باشند.
این ناظر بین المللی اتحادیه جهانی کشتی، اضافه کرد: نکته دیگری که در نخستین دوره رقابت ها کشتی کلاسیک زنان شاهد آن بودم علاقه و استقبال بسیار زیاد زنان ایرانی از رشته کشتی بود و به نظر می رسد زنان ایرانی علاقه دارند در میادین بین المللی و جهانی این رشته نام کشور خود را مطرح کنند.
واسلینکو افزود: من از تماشای رقابت کشتی زنان ایران لذت بردم بویژه رقابت های مرحله فینال که برترین ها به مصاف هم رفتند. باید برنامه ریزی خوبی صورت گیرد تا روی قوانین کار شود.
تولای کارایازی داور ترکیه ای حاضر در این رقابت ها نیز  گفت:کشتی زنان در سال 1999 در ترکیه راه اندازی شد و سطح فنی نخستین دوره رقابت های کشتی پایین تر از این رقابت ها در ایران بود .
وی تصریح کرد: اما دختران و زنان کشتی گیر ایران از سطح فنی خوبی برخوردارند و تمرین های مستمر و حضور در رقابت ها می تواند سطح فنی آنان را در حد قابل توجهی افزایش دهد.
نخستین دوره رقابت های کشتی کلاسیک زنان ایران با حضور103 کشتی گیر در قالب 25 تیم از 24 استان کشور در تهران برگزار شد و علاوه بر حضور ناظر بین المللی اتحادیه جهانی کشتی، هشت داور خارجی و 13 داور داخلی در این رقابت ها قضاوت کردند.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۰۵۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف رییس کمیته داوران فدراسیون کشتی از المپیک پاریس

رییس کمیته داوران فدراسیون کشتی و عضو کمیسیون اتحادیه جهانی کشتی از لیست داورانی که شانس قضاوت در المپیک را داشتند، کنار گذاشته شد.

به گزارش ایسنا، اتحادیه جهانی کشتی، محمد مصلایی پور، رییس کمیته داوران فدراسیون کشتی، مدرس اتحادیه جهانی و داور المپیکی ایران را از لیست داوران المپیک پاریس کنار گذاشت.

مصلایی پور چند روز پیش از حضور در مسابقات قهرمانی آسیا خودداری کرد و پس از آن نیز اتحادیه جهانی او را از چرخه داورانی که شانس قضاوت در المپیک را دارند، کنار گذاشت.

طبق اعلام اتحادیه جهانی کشتی ۳ داور درجه المپیکی ایران شامل کامران سلطانی زاده،‌ نیما صادقی و مهدی بشیر زاده برای قضاوت در مسابقات جهانی کسب سهمیه المپیک در استانبول ترکیه دعوت شدند اما مصلایی پور به این رقابت ها دعوت نشد تا شانس حضور در المپیک را از دست بدهد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قهرمانی ایران در رقابت های جهانی والیبال دانش آموزی
  • فرصت دفاع برای مصلایی‌پور؛ وقتی فقط یک نفر تعلیق شد
  • چرا اتحادیه جهانی کشتی چهره مطرح ایرانی را از المپیک کنار گذاشت؟
  • چرا اتحادیه جهانی کشتی مصلایی پور را از المپیک‌ کنار گذاشت؟
  • رئیس کمیسیون داوران کشتی،المپیک را از دست داد
  • یک ایرانی از کشتی المپیک کنار گذاشته شد / تنبیه فوری فدراسیون جهانی
  • رئیس کمیسیون داوران کشتی حضور در المپیک را از دست داد
  • یک ایرانی از کشتی المپیک کنار گذاشته شد | تنبیه فوری فدراسیون جهانی
  • حذف رییس کمیته داوران فدراسیون کشتی از المپیک
  • حذف رییس کمیته داوران فدراسیون کشتی از المپیک پاریس