Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بولتن نیوز»
2024-04-29@13:29:25 GMT

فَتِ پا به محرومیت و محدودیت

تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۸۸۲۳۵۹

فَتِ پا به محرومیت و محدودیت

گروه ورزشی: پنجمین دوره بازی‌های داخل سالن آسیا و اقیانوسیه ۲۰۱۷ در شهر عشق‌آباد کشور ترکمنستان در حالی برگزار شد که تیم‌های کشتی آلیش (آزاد و کلاسیک) و ترکمن گورش (آزاد و کلاسیک) بانوان زیر نظر کمیته کشتی‌های سنتی فدراسیون کشتی در این رقابت‌ها حضور داشت. تیمی که موفق شد یک مدال طلا، ۲ نقره و ۱۳ برنز کسب کند، نتیجه‌ای قابل قبول برای تیمی که نخستین تجربه بین‌المللی خود را پس از کسب مجوز حضور (با حجاب مصوب و تأیید شده) در مسابقات به دست آورد و تجربه‌ای که برای کشتی‌گیران بانوی ایرانی بسیار درخشان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش بولتن نیوز به نقل از روزنامه ایران، کسب ۱۶ مدال رنگارنگ نتیجه فوق‌العاده‌ای برای کشتی بانوان ایران در مسابقات مهمی همچون بازی‌های آسیایی به حساب آمد مدال‌های ارزشمندی که نشان می‌دهد در صورت رسیدگی و توجه بیشتر به بانوان این رشته می‌توان روی کشتی‌گیران بانو برای بالا بردن تعداد مدال‌های کاروان ایران در تورنمنت‌های اینچنینی کاملاً دل بست. به همین بهانه خبرنگار ما به سراغ ۳ کشتی‌گیر بانو رفت و در مورد مسائل مختلف با زهرا یزدانی، الهام رضایی و سحر غنی زاده، کشتی‌گیرانی که به ترتیب موفق به کسب مدال‌های طلا، نقره و برنز بازی‌های داخل سالن آسیا شدند، به گفت‌وگو پرداخت.

یزدانی: به آرزویم رسیدم

عضو تیم ملی کشتی آلیش و سنتی بانوان که موفق شد در این دو بخش با یک مدال طلا و نقره به کار خود در بازی‌های آسیایی داخل سالن آسیا پایان دهد، می‌گوید: «برای کسب مدال طلا زحمات بسیار زیادی کشیدم، استارت کارم در روز اول با مدال نقره در بخش کشتی آلیش بود، نقره‌ای که می‌توانست طلا باشد اما این گونه نشد. فکرش را می‌کردم در آلیش طلا بگیرم اما کم تجربگی‌ام باعث شد تا در روز اول رنگ مدالم نقره باشد.»

زهرا یزدانی با اشاره به سطح بالای مسابقات داخل سالن آسیا می‌افزاید: «برای نخستین بار بود که در مسابقاتی با این سطح شرکت می‌کردم البته پیش از حضور در بازی‌های داخل سالن آسیا در مسابقات جایزه بزرگ آلیش قرقیزستان حضور یافتم و در آنجا هم طلا گرفتم اما سطح بازی‌های داخل سالن آسیا با جایزه بزرگ قرقیزستان قابل قیاس نبود. این اولین تجربه بزرگ کشتی بانوان محسوب می‌شد تجربه‌ای که درخشان بود و تیم ملی توانست نتیجه فوق‌العاده‌ای کسب کند. بزرگ‌ترین آرزویم، حضور در مسابقاتی با این سطح بود که خوشبختانه به این مهم رسیدم. ما زنان کشتی‌گیر نشان دادیم که می‌توانیم همانند همانند آقایان افتخارآفرین باشیم.»

او دختر عمه رضا یزدانی، آزادکار نامدار تیم ملی کشتی است و در زمان برگزاری مسابقات داخل سالن رضا یزدانی در سالن حضور داشت و به تشویق دختر عمه‌اش می‌پرداخت. این کشتی‌گیر بانوی کشورمان در مورد این موضوع می‌گوید: «حضور رضا در سالن باعث دلگرمی من بود و من توانستم به کمک و همراهی او به مدال طلا در بخش آزاد دست یابم. رضا مشوق من است و من می‌توانم از تجربیات او در کشتی استفاده کنم. البته او به من کمک بسیاری می‌کند و من از راهنمایی‌های فنی او در این دوره از مسابقات بخوبی استفاده کردم.»

رضایی: به آینده کشتی زنان ایران خوشبینم

کشتی گیر وزن منهای ٧٥ کیلوگرم کشتی بانوان در مورد کسب مدال نقره خود در این دوره از مسابقات می‌گوید: «متأسفانه در فینال مسابقه کشتی آلیش نتیجه را به حریفی از قرقیزستان واگذار کردم و به مدال نقره رسیدم، البته حقم مدال طلای مسابقات بود اما به هر حال این نتیجه کسب نشد و این مدال هم برای من خوشایند است چرا که برای نخستین بار بود در مسابقات اینچنینی حاضر می‌شدم. حریفان و رقبای بسیار خوبی در این دوره حضور داشتند و کار برای ما که نخستین تجربه‌مان در میادین بزرگ اینچنینی بود، بسیار سخت و دشوار بود.

الهه رضایی دارنده مدال نقره کشتی آلیش ایران در بازی‌های داخل سالن می‌گوید: «۱۶مدال برای تیم ملی به‌ دست آمد و این نشان می‌دهد کشتی بانوان ایران با وجود نوپا بودن در مسیری رو به رشد قرار دارد. کسب این مدال برای من کاملاً خوشایند بود و از اینکه می‌توانم در مسابقات برون مرزی روی تشک بروم بسیار خوشحالم. حقیقتاً نمی‌توانم حسم را بیان کنم اما به آینده کشتی زنان ایران کاملاً خوشبینم چرا که بانوان ایرانی از نظر فنی و جسمانی شرایط بسیار خوبی دارند و می‌توانند بهتر از این در مسابقاتی حتی بزرگتر از بازی‌های داخل سالن آسیا ظاهر شوند. کشتی گیران بانو در اینجا نشان دادند که می‌توانند حتی سکوهای بالاتر را فتح کنند.»

غنی‌زاده: کشتی در خون مردم ایران است

سحر غنی‌زاده، دارنده مدال برنز وزن مثبت ۷۵ کیلوگرم کشتی آلیش بانوان در مورد برگزاری مسابقات داخل سالن آسیا و اقیانوسیه می‌گوید: «سطح و کیفیت برگزاری مسابقات داخل سالن در ترکمنستان با وجود حضور کشورهایی همچون قزاقستان و قرقیزستان بسیار بالا بود. در کشتی سنتی و آزاد با حریفان قدرتمندی روبه‌رو شدم و برای کسب مدال در این دو بخش تلاش خودم را کردم اما نتوانستم به مدال برسم. در بخش آلیش هم با حریفانی از قرقیزستان و ازبکستان روبه‌رو شدم که هر دوی این کشورها در بخش آلیش جزو خوب‌ها به حساب می‌آیند بخصوص قرقیزها که کشتی‌گیران خوبی دارند و در این دوره از مسابقات هم عملکرد خوبی داشتند. فقط به مدال طلا فکر می‌کردم ولی باوجود حریفانی سخت که در جدول حضور داشتند و تلاشی که خودم داشتم، کسب مدال برنز در کشتی آلیش به اندازه مدال طلا برای من ارزشمند است و خوشحالم که توانستم با دست پر این مسابقات را به پایان برسانم.»

کشتی‌گیر برنزی ایران در مسابقات داخل سالن در پاسخ به این سؤال که آیا روزی کشتی زنان می‌تواند همگام با مردان ما حرکت کند؟ می‌گوید: «قطعاً این گونه خواهد شد چرا که کشتی در خون تمامی مردم ایران است و جنسیت در این رشته تفاوتی ایجاد نمی‌کند چرا که در کشتی زنان هم کشتی‌گیران خوبی حضور دارند. کشتی‌گیران بانو در کشور ما از نظر تکنیکی و قدرت بدنی شرایط بسیار خوبی دارند ما می‌توانیم با توجه بیشتر با سرعت بالاتری در مسیر پیشرفت حرکت کنیم. با نگاهی به نتایج کسب شده در این مسابقات از سوی بانوان کشتی‌گیر می‌توان به این نتیجه رسید که کشتی بانوان ایران هم در آینده حرف‌های زیادی خواهد داشت. کسی که عاشق کشتی باشد و مستعد باشد، بی شک در این رشته موفق خواهد بود.»

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۸۲۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکست جادوگر بریتانیایی پس از توهین به وفایی


به گزارش تابناک، حسین وفایی بعد از باخت به جاد ترامپ در یک هشتم قهرمانی جهان، از محل برگزاری مسابقات جهانی کروسیبل به شدت انتقاد کرد. سالن کروسبیل در شهر شفیلد انگلستان یکی از محبوب‌ترین سالن‌های مسابقات است که اکثر اسنوکربازهای اروپایی خاطرات بسیاری در آن دارند. سال‌هاست که این سالن میزبان مسابقات قهرمانی جهان است و مردم زیادی برای تماشای مسابقات در آن سالن، تلاش می‌کنند.

وی در خصوص محل تمرین این سالن، اظهار داشت: اتاق تمرین شبیه به گاراژ است و بوی بد، تمام وقت در اطراف آن حس می‌شود. اگر از من بپرسید که سال آینده به اینجا می‌آیم یا خبر قطعا جوابم منفی خواهد بود. به کشورهای دیگر مثل چین و عربستان نگاه کنید که چطور مسابقه برگزار می‌کنند و با کروسبیل مقایسه کنید. اگر مسابقات جهانی به عربستان برود برای من بهتر و نزدیک‌تر است.

البته حسین تنها شخصی نیست که از این سالن انتقاد کرده است و رونی اُسالیوان، برترین اسطوره اسنوکر جهان نیز در پاسخ به سوال برخی خبرنگاران در خصوص تغییر سالن میزبانی، گفته است که اتفاق بدی نیست و موافق است که این میزبانی در نقاط مختلف جهان انجام شود.

 

شان مورفی رتبه هشتم جهان که به خاطر ضربات صاف و چال‌کردن‌های از راه‌ دور، به جادوگر ملقب شده در جواب وفایی، عنوان کرد: اینجا یک زمین بسیار با ارزش است. برای یک بازیکن اسنوکر حرفه‌ای یک توهین به حساب می‌آید که صراحتاً از خانه ما انتقاد کند. حسین باید در مورد نحوه کار تور جهانی حرفه‌ای‌ها و روابط با فدراسیون جهانی و شرکای این پخش و مکان‌های آن و اینکه چقدر این مکان‌ها خاص هستند، آموزش ببیند.

وی ادامه داد: حسین فکر می‌کند که با انتقاد آشکار از سالن کروسبیل به رشد ورزش کمک می‌کند؟ به نظرم او هیچ کمکی به ورزش نکرده و قطعا کسی وفایی را مجبور به حضور در کروسیبل نمی‌کند. همیشه مادرم به من یاد داده که اگر حرف خوبی برای گفتن نداری چیزی نگو. حسین می‌خواهد که به این سالن باز نگردد؟خب باز نگردد، اون مجبور نیست به اینجا بیاید.

مورفی با اشاره به ارزش این سالن برای بازیکنان اسنوکر، گفت: شاید وفایی چون در بریتانیا بزرگ نشده، مانند بسیاری از بازیکنان بریتانیا از نظر عاطفی با این مسابقات مرتبط نیست. شاید این مکان مثل بقیه برای حسین خاص نباشد اما او به عنوان یک کودک ۹ ساله مانند من به اینجا نیامده که به یاد بیاورد که برای گرفتن امضا از استیو دیویس، قهرمان ۶ دوره اسنوکر، در راهروها می‌دویدم. احتمالا او چنین خاطراتی ندارد اما اینجا برای بازیکنان اسنوکر زمین بسیار با ارزشی است و حسین باید این را به خاطر داشته باشد.

وی پس از آنکه به شکل توهین آمیزی نسبت به برترین اسنوکرباز ایرانی اظهار نظر کرد، در اولین بازی پیش‌روی خود نتوانست پیروز شود و با نتیجه ۱۳-۹ مقابل استفن مگوایر، رتبه ۲۸ اسنوکر جهان نتیجه را واگذار کرد و از رقابت‌های قهرمانی جهان حذف شد. اختلاف او و حریفی که موفق به حذف او شد، ۲۰ رتبه است.

 

دیگر خبرها

  • تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد
  • شکست جادوگر بریتانیایی پس از توهین به وفایی
  • بیمه البرز، حامی چهل و چهارمین دوره جام جهان پهلوان تختی
  • احتمال حضور ۵ کشتی‌گیر خوزستانی در مسابقات المپیک
  • تلاش فدراسیون کبدی برای ادامه همکاری با «مازندرانی»
  • درخشش کشتی‌گیر کهگیلویه و بویراحمد در رقابت‌های بین‌المللی
  • کشتی‌گیر بوشهری به مدال برنز رسید
  • دلیل محرومیت چی‌چی اوغلو از المپیک؛ آنتونیو کوتاه می‌آید؟
  • پاداش هیات کشتی خوزستان به مدال آوران آسیایی
  • میرزازاده: مسئولان به آرامش کشتی در المپیک کمک کنند