Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ وی که به دعوت فدراسیون کشتی ایران برای آموزش کشتی کلاسیک به مربیان زن ایرانی به تهران سفر کرده است، در عین حال با تمجید از قدرت فنی کشتی گیران مرد ایرانی گفت: ایران را با رشته کشتی می شناسم.
فدراسیون کشتی پس از تصویب کشتی کلاسیک زنان با پوشش اسلامی در اتحادیه جهانی از کائوری ایچو دارنده چهار مدال طلای بازی های المپیک و 10 مدال طلای قهرمانی کشتی زنان جهان دعوت کرد تا به این بیاید و فنون کشتی را به مربیان ایرانی آموزش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کائوری ایچو از چهار سالگی و با هدایت خواهر و برادر بزرگترش کشتی را آموخته تا امروز با کسب چهار مدال طلای المپیک از سال های 2004 تا 2016 پر افتخارترین کشتی گیر در میان زنان و مردان جهان است. او وقتی وارد ساختمان فدراسیون کشتی می شود، با علاقه به تصاویر قهرمانان کشتی ایران به ویژه حمید سوریان نگاه می کند.
وی متولد ژوئن 1984 است و سال ها عنوان قهرمان کشتی آزاد جهان را در اختیار دارد، ایچو از سال 2003 تا 2016 میلادی در هیچ رویدادی شکست نخورده است. کائوری در اکتبر سال 2016 و پس از مسابقات المپیک ریو، از سوی شینزو آبه نخست وزیر ژاپن بالاترین نشان لیاقت این کشور را دریافت کرد.
وی در خصوص ارزیابی اش از کشتی ایران گفت: ایران را با کشتی اش می شناسم و عاشق این رشته هستم. معتقدم تیم ملی کشتی مردان ایران تکنیک بالایی دارد. اما این وضعیت در مورد زنان به گونه ای دیگر است اگر چه تلاش زیادی می کنند اما متاسفانه از نظر قدرت بدنی ضعیف هستند و باید این نقص با تلاش بسیار زیاد و پشتکار برطرف شود زیرا قدرت بدنی در کشتی از اهمیت زیادی برخوردار است.
به گفته کائوری، اگر چه ارتقا سطح تکنیک کشتی گیران اهمیت زیادی دارد، اما استقامت و قدرت بدنی مقوله ای مهم تر و ضروری تر در کشتی است.
این نابغه کشتی جهان گفت: شناخت من از کشتی زنان ایران محدود به حضور در کلاس های آموزش کشتی کلاسیک است.
وی به ویژگی های آموزش کشتی در ژاپن اشاره کرد و گفت: در کشور من آموزش کشتی از سنین 7 تا 10 سالگی آغاز می شود و روی بدنسازی تاکید زیادی می شود. این رشته در مدارس کاملا اختصاصی آموزش داده می شود و کشتی گیران نخبه توسط برترین مربیان این رشته شناسایی و به آکادمی کشتی معرفی می شوند تا روند آماده سازی کشتی گیران تداوم یابد.
ایچو گفت: در ژاپن از سال گذشته و پس از المپیک ریو کار آماده سازی تیم کشتی زنان برای کسب قهرمانی در المپیک 2020 آغاز شد و در این خصوص یک سیستم کاملا تعریف شده و اصولی وجود دارد و در نهایت کشتی گیران این رشته در دانشگاه ها فعالیت های خود را ادامه می دهند.
وی افزود: در ژاپن دولت نقشی در حمایت های مالی از ورزشکاران ندارد. خود من به عنوان عضو باشگاه از آنان حقوق می گیرم و قهرمانان بر اساس شهرتی که دارند مورد حمایت بخش خصوصی قرار می گیرند.
نخستین دوره کلاس مربیگری کشتی کلاسیک بانوان با حضور کائوری ایچو از 15 تا 23 شهریور ماه در خانه شماره دو کشتی در حال برگزاری است. وی در مدت حضور در تهران سه دوره کلاس مربیگری با حضور 23 مربی برگزار می کند.
فدراسیون کشتی با هدف آشنایی علاقمندان به مربیگری این رشته نخستین مرحله آموزشی را اردیبهشت ماه سال جاری با حضور گانا واسلین کو اوکراینی به مدت دو ماه برگزار کرد و حدود 270 مربی این رشته در هشت استان و طی 90 دوره آموزش های مقدماتی این رشته را دریافت کردند. منتخبان دوره مقدماتی مربیگری کشتی اکنون در کلاس های آموزشی کائوری ایچو حضور دارند.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۰۰۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میرزازاده: مسئولان به آرامش کشتی در المپیک کمک کنند

دارنده مدال طلای سنگین وزن کشتی فرنگی جهان گفت: برای شاد کردن دل مردم به دنبال کسب خوشرنگ ترین مدال در المپیک هستم.

دریافت 22 MB

به گزارش ایسنا، امین میرزازاده فرنگی کار سنگین وزن ایران و دارنده مدال طلای جهان در حاشیه رقابت های جام تختی در جمع خبرنگاران درباره کسب عنوان مرد ورزش ایران، عنوان کرد: خدا را شکر می‌کنم که این توفیق را به من داد. این عنوان تنها متعلق به من نیست و متعلق به کل جامعه کشتی است که برای اعتلای پرچم کشورمان تلاش می‌کنند.

دارنده مدال طلای جهان ادامه داد: جای تشکر دارد که برای دومین سال اهواز میزبانی جام تختی را برعهده گرفته است. این میزبانی‌ها به پیشرفت بیشتر کشتی‌ استان کمک می‌کند.

میرزازاده درباره اینکه توقعات از شما در المپیک پاریس بالاست، انتظار چه مدالی از خود دارید، گفت: تلاش می‌کنم با خوشرنگ‌ترین مدال دل مردم را شاد کنم. هیچ کسی ناامید به المپیک نمی‌رود. همه بچه‌ها شرایط خوبی دارند. اردوها از ۱۸ اردیبهشت شروع می‌شود و چند ماه اردوی پرفشار داریم. امیدوارم بهترین نتایج را در المپیک کسب کنیم.

فرنگی‌کار سنگین‌ وزن ایران درباره اینکه در آستانه المپیک درخواست شما از مسئولان چیست، خاطرنصان کرد: اولین درخواست من این است که بتوانیم با آرامش تمرینات را دنبال کنیم و مسئولان با ما و فدراسیون کشتی همراه باشند. قطعا این حمایت از شهرستان و استان شروع می‌شود و به کشور می‌رسد. ما انتظار داریم این حمایت‌ها همه جانبه و یکپارچه باشد.

میرزازاده در پایان درباره کادر فنی تیم ملی گفت: رنگرز شخصی است که بدون برنامه به مسابقات نمی‌رود و قطعا برنامه‌ریزی خوبی انجام خواهد گرفت تا حضوری موفق و خوب در المپیک داشته باشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دانش‌آموزان نابغه ایرانی بر بام والیبال جهان ایستادند
  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • رسانه‌های بیگانه چگونه زنان را عامل رسیدن به اهداف خود می کنند؟
  • بیمه البرز، حامی چهل و چهارمین دوره جام جهان پهلوان تختی
  • حضور ۵ تیم دانش‌آموزی خراسان شمالی در نخستین المپیاد ملی آموزش هنر
  • زنگ خطر برای کشتی ایران؛ آزادکاران نفس کم آوردند
  • جایگاه شایسته اردبیل در کشتی فرنگی احیا شود
  • میرزازاده: مسئولان به آرامش کشتی در المپیک کمک کنند
  • سلام دختران فوتسالیست چادرملو به لیگ برتر
  • زنان نباید از تحصیل محروم شوند